En plats att trivas på

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Det är människorna som gör Mekano framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Även om Mekano är en av de ledande service och support företagen i södra Sverige så är det viktigt för oss att vara jordnära. Vi har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi finns i södra Sverige med kontor i Helsingborg (HK), Malmö, Göteborg och Perstorp. Vi har över 75+ medarbetare som jobbar med allt från logistik till försäljning och specialistområden inom projekt och tjänster. Oavsett yrkesroll är Mekano en plats att trivas på, och vi tycker att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet.

Låter det intressant?

Kontakta oss

SERVICETEKNIKER

Placering: Helsingborg

Mekano söker en servicetekniker till vårt kontor i Helsingborg. Som servicetekniker kommer du att göra allt ifrån att bygga om elmotorer, renovera industriväxellådor, industripumpar etc.

Låter det intressant, Läs mer

verkstadstekniker

Placering: Malmö

Mekano söker en verkstadstekniker till vårt kontor i Malmö. Som verkstadstekniker kommer du att göra allt ifrån att bygga om elmotorer, renovera industriväxellådor, industripumpar etc.

Låter det intressant, Läs mer

Innesäljare

Placering: Malmö

Mekano söker nu en erfarna teknisk innesäljare. Har du tidigare erfarenhet som innesäljare, utesäljare eller orderhantering av tekniska produkter kan detta vara en tjänst för dig.

Låter det intressant, läs mer

SERVICETEKNIKER
“Tryckluft”

Placering: Helsingborg

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning inom områdena mekanik, el, elektronik, VVS, fordonsteknisk eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete.

Låter det intressant, läs mer

SERVICETEKNIKER
“Tryckluft”

Placering: Malmö

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning inom områdena mekanik, el, elektronik, VVS, fordonsteknisk eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete..

Låter det intressant, Läs mer