En plats att trivas på

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Det är människorna som gör Mekano framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Även om Mekano är en av de ledande service och support företagen i södra Sverige så är det viktigt för oss att vara jordnära. Vi har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi finns i södra Sverige med kontor i Helsingborg (HK), Malmö, Göteborg och Perstorp. Vi har över 75+ medarbetare som jobbar med allt från logistik till försäljning och specialistområden inom projekt och tjänster. Oavsett yrkesroll är Mekano en plats att trivas på, och vi tycker att det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Innesäljare

Placering: Helsingborg

Mekano söker nu en erfaren teknisk innesäljare. Har du tidigare erfarenhet som innesäljare, utesäljare eller orderhantering av tekniska produkter kan detta vara en tjänst för dig.

Låter det intressant, läs mer

Logistikansvarig

Mekano söker just nu en logistikansvarig till vårt huvudkontor i Helsingborg. I den här rollen arbetar du med att ansvara samt ta ett helhetsgrepp över vår logistik, vilket innebär optimering, effektivisering och utveckling av logistikflödet.
Tidigare erfarenhet av logistikarbete är ett krav och god datorvana meriterande. För mer information om tjänsten kontakta Ola Jönsson.

Ola Jönsson
VD / Styrelse

0727-21 26 00
ola.jonsson@mekano.se

Helsingborg